Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Πολιτιστικό Καλοκαίρι Παλαιοκάτουνο 2017

Τριήμερο εκδηλώσεων οργάνωσε φέτος ο Σύλλογός μας, έπειτα από μια σειρά ετών αποχής από εκδηλώσεις πριν και μετά το καθιερωμένο πανηγύρι του 15αύγουστου. Το πανηγύρι διοργανώνεται κάθε χρόνο τα τελευταία 34 χρόνια ύπαρξης του Συλλόγου καθιστώντας το πλέον θεσμό για το χωριό και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου.



Για την φετινή χρονιά (2017) ο Σύλλογος ξεκινάει με την Εθελοντική Αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου που αριθμεί περισσότερα από 20 χρόνια λειτουργίας και βοήθειας σε όσους χρειάστηκαν έως τώρα, και κυρίως σε άτομα του χωριού. Η Αιμοδοσία θα λάβει μέρος την Κυριακή 13 Αυγούστου και ώρα 10.00 π.μ. έως 02.00 μ.μ. στο Καφενείο Γ. Σπανού.
Στις 14 Αυγούστου και ώρα 08.00 μ.μ. περιμένουμε όλους τους μικρούς αλλά και μεγάλους φίλους μας στην πλατεία του Συλλόγου όπου ο Μάγος Καπελάς και η πριγκίπισσα Έλσα θα δώσουν μια τρομερή παράσταση γεμάτη μαγικά κόλπα, παιχνίδι, χορό και πολλά τραγούδια! Η είσοδος είναι ελέυθερη για όλο το κοινό!!

Ανήμερα της Παναγίας, 15 Αυγούστου, ο Σύλλογός μας θα φτάσει στο αποκορύφωμα των καλοκαιρινών εκδηλώσεών του με το Πανηγύρι- Θεσμό για όλους τους χωριανούς και τους φίλους από τα γύρω χωριά που μας τιμούν με την παρουσία τους κάθε χρόνο. Το πανηγύρι ξεκινάει περίπου στις 10 το βράδυ όπου θα μας διασκεδάσουν στο ταγούδι η μοναδική Ξένια Βέρρα και ο άρχοντας Δημήτρης Αχνούλας, στο βιολί το νέο ταλέντο Άγγελος Βέρρας και στο κλαρίνο ο ανεπανάληπτος Κώστας Κάκκος. 

                                             ΕΙΣΟΔΟΣ & ΧΟΡΟΣ   Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Α                                        


Στις 16 Αυγούστου και ώρα 10 το βράδυ ο Σύλλογός μας καλεί όλη τη νεολαία του χωριού και των γύρω χωριών στο 1ο Θερινό πάρτι Νεολαίας στην νέα πλατεία των Αγ. Αναργύρων με τους DJ Nek & DJ Mallios, όπου θα μας διασκεδάσουν με όλες τις νέες Ελληνικές και Ξένες επιτυχίες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η είσοδος είναι ελέυθερη για όλους και οι τιμές των ποτών πολύ χαμηλές!! Σας περιμένουμε...
Την Παρασκευή 18 Αυγούστου και ώρα 07.00 μ.μ. καλούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας στην ετήσια Γενική Συνέλευση όπου θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του περσινού έτους. Επίσης, θα συζητήσουμε θέματα που αφορούν την αίθουσα του Συλλόγου και θα παρουσιαστούν προτάσεις και σχέδια για μελλοντικές νέες εκδηλώσεις και δράσεις του Συλλόγου. Παρακαλούμε όλα τα μέλη να είστε εκεί!!

Με εκτίμηση το Δ.Σ.     

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου